Welkom bij Hof van Rembrandt

Welkom

’t Hof van Rembrandt is een gevestigde waarde in het Brugse uitgaansleven. Al tientallen jaren strijken de Bruggelingen er neer voor een goed glas en een hartige hap, ’s zomers op het zonnige terras, ’s winters bij de gezellige haard. Wedden dat u ook valt voor de smakelijke charmes van dit huis van vertrouwen?

’t Hof van Rembrandt ligt in het hart van de stad, op de Eiermarkt vlakbij de Grote Markt, met een bushalte richting station net om de hoek. Bij mooi weer baadt het terras van ’s morgens tot ’s avonds in de zon. En in de late uurtjes zorgt de terrasverwarming voor uw comfort.

Het interieur van ’t Hof van Rembrandt is in 2012 grondig opgefrist.
Vanzelfsprekend is de gezellige open haard beneden behouden, maar nu kunt u ook boven genieten van spijs en drank, onder een fraai opengewerkt zoldergebinte en met zicht op de binnenstad.

Op de kaart van ’t Hof van Rembrandt staat niet alleen een ruime keuze aan Belgische bieren van het vat en op fles, maar ook een uitgebreide selectie van gerechten: van lichte snacks als slaatjes en omeletten, over klassiekers als vol-au-vent en stoverij, tot elegante menuutjes, dagvers bereid door de chef. Smakelijk!

Neem een kijkje op onze Facebook pagina
Gezelligheid in hartje brugge

Gezelligheid in hartje brugge

Midden in het hartje van Brugge vind je “het HOF van REMBRANDT”. Deze brasserie met haar goede reputatie behoort bij de zaken met een vaste waarde in Brugge.

Het sfeervolle eetcafé

Het sfeervolle eetcafé

De zaak is bekend voor zijn (h)eerlijke keuken. Alles vers bereid met producten van eigen bodem. Van snacks tot vlaamse streekgerechten. Zie facebook voor suggesties.

Heerlijke bieren

Heerlijke bieren

“het Hof van Rembrandt” zou “het Hof van Rembrandt” niet zijn zonder zijn verschillende biersoorten, zowel van ’t vat, als gebotteld. Ruim tien bieren van het vat en gespecialiseerd in een ruim assortiment van trappistenbieren. En… het bier van de maand doet het steeds uitstekend !